Intelligens üzemanyagsapka
Az intelligens üzemanyag sapka védi az üzemanyagot: lopási kísérlet esetén riasztást küld, így tetten érhető ha valaki illetéktelenül nyitja ki az üzemanyag sapkát.
SZOLGÁLTATÁSOK
Online nyomkövetés
A FleetLog alkalmazás segítségével - számítógépen, tableten, mobilon - élőben, a nap 24 órájában követheti járművei mozgását. Különböző eseményekre riasztásokat állíthat be.
Üzemanyagkontroll
Pontosan kontrollálhatja a jármű által elfogyasztott üzemanyag mennyiségét, összevetheti a tankolási adatokkal, mert csak így győződhet meg a valós fogyasztásról.
Útnyilvántartás
A fedélzeti eszköz által szolgáltatott GPS és egyéb bemeneti (tachográf, gyújtás) adatok alapján visszanézheti a járművek által megtett útvonalakat és akár e-menetlevelet vagy egyéb jelentést is készíttethet automatikusan a rendszerrel.
E-Útdíj
Az arra kötelezett járművek útdíj bevallását automatikusan elküldjük a HU-GO rendszerbe, így nincs szükség kézi bevallásra vagy egyéb OBU vásárlására.
CSOMAGOK
Járműkövetés
Az online rendszerben folyamatosan tájékozódhat flottája mozgásáról, naprakész lehet a tevékenységükről.
Alapcsomag
A szolgáltatás alap funkcióit tartalmazza: követés, menetlevél, riasztás stb. Az Európai Unió teljes területén használható.
Bővített csomag
Teljes szolgáltatást nyújt. Minden csomaghoz opcionálisan CAN/FMS-sel felszerelt eszköz is választható.
FleetLog
telematikai szolgáltatás