Feladatkiosztás

2019-06-20 10:48:30

Új lehetőségek a Feladatkezelő modulban a szállítmányozó partnerek számára

Követés+feladatkezelő modul lehetőséget biztosít, hogy a felhasználó egy magasabb színvonalon teljesítsen. Könnyen kezelhető és megbízhatóbb megoldás a vállalkozások számára. Több bevételt biztosít egy-egy felhasználónak, állandó ügyfélkört alakíthat ki. Ellenőrizheti munkavállalóli napi beosztását.

A Feladatkezelő modulnak egyszerűbb a kezelő felülete, így jobban használható. Zökkenőmentesen működik a FleetLog GpsGate követővel. Akár már ma kipróbálhatja az új programot, csak annyit kell tennie, hogy letölti az alkalmazást a telefonkészülékére.

Munkák hozzárendelése és útvonalak

A kezelő hozzá tud rendelni a munkához is és az útvonalhoz is sofőrt a „húzd és ejtsd” módszerrel. Ezzel nap, mint nap időt lehet spórolni és gyorsabban lehet a sofőrnek elkezdnie a munkát.

A még ki nem osztott munkáknak most már saját fülük van a táblázatban. Ez lehetővé teszi a kezelőknek, hogy miközben a sofőröket figyelik, közben látják a még kiosztásra váró feladatokat. A füleket össze lehet csukni, így szabad felületet tud kapni a kezelő.

Munkaerő kezelése

Ez a fül megmutatja a fontosabb adatokat a munkákról a kezelőnek anélkül, hogy lenyitná a füleket. Az éppen időszerű feladatok jelennek meg a fülek tetején. A felső szegély színe alapján látjuk, hogy az adott feladat milyen állapotban van. Például a sárga azt jelenti, hogy a feladat ki van osztva, de még a sofőr nem indult el.

Úgy lett a program kialakítva, hogy a kezelő egy pillanat alatt lássa a legtöbb adatot. Mindegyik út külön fülecske, így jobban áttekinthetőbb.

A keresett adatot egyszerűbb megtalálni, mint eddig. A keresési szűrő úgy van beállítva, hogy a szó, amire rákeresünk, keressen a feladatoknál és az útvonalaknál is. Például kereshet a feladat leírásában, címre, névre, stb.

Mobilalkalmazás

Könnyen használható az alkalmazás minden dolgozónak. Ha a kezelő kioszt egy feladatot egy olyan sofőrre, akinek nincs alkalmazása figyelmeztetést küld.

Itt látszik lépésről lépésre, hogy hogyan lehet az alkalmazást használni. A kezelő megbizonyosodhat róla, hogy az alkalmazás le van-e töltve, ha nem, tud SMS-t küldeni letöltő hivatkozással.

Az alkalmazással, a sofőrök mindig az ütemterv szerint tudnak haladni. Ha a kezelő megváltoztatja a kiosztott munkát, a sofőr látni fogja a frissítést az alkalmazáson keresztül. A sofőrök ki tudják pipálni a már kész munkát, képet, dokumentumot tudnak küldeni és megjegyzést (chat) is tudnak írni. Az adatok azonnal frissülnek. A kezelő tud a megrendelőről (CMR) feljegyzést küldeni a sofőrnek az applikáción keresztül.

A munka automatikus befejezése

Ez az opció fontos jellemzője a feladatkiosztásnak. Gyakran nincs rá idő, hogy a sofőr folyamatosan frissítse a mobil alkalmazást. Az automatikus készre jelentés aktualizálva tartja a kezelőket a sofőrök beavatkozása nélkül.

Ugyanakkor az egész napos munkák összetettek. Nem akarunk olyan helytelen automatikus befejezést, amely eltér az ütemtervtől, mivel vezetve van központilag is. Az alapbeállítás úgy van beállítva, hogy automatán csak az ütemezett munkákat zárja le. Így a munka állapota helyes lesz és a kezelő is helyes információkat kap.