Közlemény: alkalmazáson belüli keresés és eszköz-szimulátor

2020-04-07 08:26:47

Az új alkalmazáson belüli keresés lehetővé teszi, hogy egy gyors kattintással vagy egy billentyűparanccsal megtalálja azt, amit keres. Az új eszközszimulátor lehetővé teszi a készülék kipróbálását, tesztelését és gyakorlást az eszköz nélkül. Ezen felül mostantól beillesztheti a földrajzi hely adatokat a felhasználói felületre.

Alkalmazáson belüli keresés

A legnagyobb haszon most a jármű keresésben található! Egy kattanással tud keresni bármire, ha rákattint a kereső gombra (a menüsor jobb felső sarkában), vagy csak egy pontot ír be a keresőbe. Mega Searchnek neveztük el és ez lett a beceneve is.

Egyszerűen írjon be néhány betűt, és a rendszer elkezdi a találatok megjelenítését. Ha pontosan tudja, mit keres, szűkítheti a keresést felhasználókra, földrajzi helyekre vagy POI-kra.

Ne felejtsen el visszajelzést adni nekünk a keresési eredményekről. Keményen dolgozunk annak érdekében, hogy a keresések a lehető legrelevánsabbak legyenek, és az Ön visszajelzése segít tovább folytatni a szolgáltatás finomítását. Kattintson a visszajelzés ikonra a keresési szolgáltatásban a tapasztalatok értékeléséhez és az opcionális megjegyzések hozzászólásához.

Új eszköz-szimulátor

Az új eszközszimulátor be van építve a FleetLog webes felületbe, hogy a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítsa. Az új felhasználók tesztelhetik a GpsGate felületet, nyomkövető nélkül. A tapasztalt felhasználók kipróbálhatják a terméket és gyakorolhatják a használatát bárhol és bármikor - nincs szükség hardverre.

Az eszközszimulátor segítségével megadhatja a kiindulási pontot, majd hozzáadja az úti célt, sőt még köztes pontokat is.

Geokerítés (Virtuáliskerítés) a felhasználói panelen

Most már megjelenítheti a helyrajzi adatokat a felhasználói panelen. Ha rákattint a helyrajzi adatokra, láthatja az összes felhasználót a helyrajzi elhelyezkedés szerint. Ha még nem használta a felhasználói paneleket, akkor ez a felhasználási felület jó kiindulási pont lehet.